Корпоратив компанії Roshen в клубі "Equides Club" під Києвом відбувся 15 вересня. На закритій вечірці гостей розважали американська співачка LP (Laura Pergolizzi), британці The Blossoms, італієць Маріо Біонді та український виконавець Монатік.

Читайте також: Порошенко підписав указ про припинення дружби з РФ

Про це повідомляє Бабель.

Президент корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський підтвердив, що на вечірку могли потрапити лише за запрошеннями працівники компанії та партнери. Вартість корпоративу поки невідома, керівник пообіцяв оприлюднити її згодом.

"Не хочу дратувати людей. Ми зробимо прес-реліз, щоб було зрозуміло контекст. Напишемо все: у скільки нам обійшовся Черкаський зоопарк, медицина і ОХМАТДИТ, і там зазначимо, скільки коштував цей корпоратив. Я вам обіцяю. Поки можу сказати, що платили в гривнях за безготівковим розрахунком", − сказав Москалевський.

Читайте також: Президент підписав указ про підвищення зарплат військовослужбовцям

Він також розповів, що на заході не було ані депутатів, ані представників Адміністрації президента й ці корпоративи вони ніколи не відвідують.

"Іміджем президента має займатися він сам. Якщо люди проголосували не за нього, а за кондитерську корпорацію Roshen, то варто було повідомити мене", − зазначив президент корпорації.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter