15 вересня з дна затопленого кар’єру на околиці м. Коростеня було піднято тіло чоловіка. Правоохоронці встановлюють особу невідомого та просять громадян повідомити будь-яку інформацію про нього.

Читайте також: Неподалік Луцька бус з пасажирами протаранив легковик, загинула жінка (фото)

Тіло чоловіка, замотане у ряднину та зв’язане, виявили в затопленому кар’єрі на відстані 400 м від автодороги "Київ − Ковель", в мікрорайоні "Пашини" у м. Коростені. Попередньо, його смерть була насильницькою, а тіло пробуло у воді близько тижня, повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

Нині триває досудове розслідування за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють особу загиблого та просять відгукнутись громадян, які володіють будь-якими відомостями про нього.

Прикмети: вік 35-50 років, зріст 190 см, середньої статури, волосся коротке, русявого кольору, має лобні залисини, очі карі, був неголеним. Післяопераційні шрами та родимі плями відсутні.
 
Особливі прикмети: на середньому пальці лівої руки татуювання у вигляді хреста, на зовнішній стороні долоні лівої руки, між великим та вказівним пальцями татуювання у вигляді літери "С." (з крапкою).

Читайте також: На вулиці у Луцьку знайшли тіло чоловіка

 

Ймовірна зовнішність загиблого (фоторобот):

Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо особи загиблого або обставин події, повідомте за телефонами: (04142) 9-63-48 або "102", чи зверніться до найближчого відділу поліції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook