Українська співачка MamaRika зізналася, чи дійсно вийшла заміж взимку та й ще й у високосний рік через те, що завагітніла.

Читайте також: Настя Каменських похвалилася ідеальною засмагою і плоским животиком в діловому образі

Так, артистка розповіла, що можливо при надії, оскільки після весілля "б’ють гормони", але весілля пара планувала ще влітку 2019 року, йдеться у "Світському житті".

"Я не знаю, чесно кажучи, треба вияснити. Я, до речі, дуже емоційна стала після весілля. Сергій каже, що може дійсно я вже вагітна, бо я щось влаштовую… в мене постійно сльози, гормони б’ють. Може це тому, що ми взяли песика і в мене материнський інстинкт увімкнувся. Не знаю, але мені здається, що ні, не вагітна", – прокоментувала MamaRika.

Щодо весілля взимку артистка також додала, що у грудні 2019 року була п’ята річниця стосунків пари. Тому закохані вирішили, що саме час одружитися, але це ніяк не пов’язано з вагітністю.

Читайте також: "Розквітла": оголена та мокра Тіна Кароль шокувала прихильників еротичним фото

"А що стосується високосного року, то ми не дуже віримо у всі ці прикмети", – зауважив чоловік виконавиці Сергій Середа. 

Крім того, новоспечене подружжя зізналося, що на одному малюку зупинятися не збирається.

"Чим більше, тим краще. Скільки потягнемо. Ми мріємо навіть, можливо, колись всиновити дитину. Тому ми плануємо, але головне, щоб були можливості і все вдасться", – зізналася співачка. 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook