Відома українська пара Сергій та Сніжана Бабкіни, яка готується втретє стати батьками, наважилася на сміливу фотосесію.

Читайте також: Сергій Бабкін здивував шанувальників новим образом

Подружжя, у яких у липні народиться син, знялося оголеним для проекту видання JetSetter. На фото тендітна Сніжана, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, постає у чорній сорочці, кремовій атласній сукні та повністю оголеною, – пише ТСН.

Сергій же турботливо прикриває кохану та ніжно обіймає її. В інтерв'ю журналу Бабкіни розповіли, що планували третю дитину, проте не сподівалися, що все вийде одразу.

"Для мене це стало несподіванкою, я не думала, що все так швидко станеться, тому придбала п'ять тестів. І тільки зробивши останній, вирішила зупинитися і розповісти все чоловікові. Я показала йому всі п'ять – він був просто на сьомому небі від щастя і шалено радів!" – пригадала Сніжана.

Читайте також: Голі Сергій та Сніжана Бабкіни влаштували фотосесію в снігу, обіймаючись (фото 18+)

Також знаменитості поділилися, що хотіли, аби третій малюк народився саме у липні.

"Так, ми хотіли, щоб після Веселини (молодша донька – прим.ред) наша наступна дитина народилася влітку. Адже у нас все осінні, тільки я липнева, а тому Сергій каже, що мені в компанію потрібно когось з літа. У вересні минулого року ми почали говорити на цю тему, Сергій сказав, що зараз саме час почати. Зрештою все сталося, як ми і хотіли", – поділилася Бабкіна.

Зауважимо, що для Сергія Бабкіна це вже буде четверта дитина. У них зі Сніжаною є донька Веселина та син Артур. Від попереднього шлюбу у Бабкіна є син Ілля. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook