19 квітня у Києві на стадіоні "Олімпійський" відбудуться дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Зранку розпочалась активна підготовка до заходу.

Читайте також: Дебати Порошенка і Зеленського: "Олімпійський" розділили навпіл і встановили 2 сцени (Відео)

Поліція посилила охорону НСК "Олімпійський" і не дозволяє паркуватися поруч зі стадіоном. По всій території навколо стадіону стоять машини з силовиками. Тільки з одного боку стадіону спостерігачі нарахували понад 20 автомобілів.

На площі перед стадіоном припарковані автозаки. Про це повідомив журналіст Денис Іванеско: "Вся спортивна площа в автозаках. Ми до дебатів готуємося чи до арештів?"

Також там помічена важка техніка. "Олімпійський, 11:30. Готуємося до війни?" – опублікував фото журналіст Дмитро Коротков.

Читайте також: Замах на Зеленського чи інсценування атаки на Порошенка: що відбудеться на дебатах на НСК "Олімпійський"

На Майдані встановили намети "Солідарності", в яких видають квитки тим, хто раніше онлайн заповнив анкету, посилання на яку розміщували на сторінці штабу Порошенка. Щоб забрати квиток – потрібно пред'явити паспорт. Тим, хто не заповнив раніше спеціальну форму онлайн – квитки не дають.

У метро попередили, що через заходи на НСК "Олімпійський" зміниться режим роботи трьох станцій з 18:00 до 19:00: "Площа Льва Толстого", "Олімпійська" та "Палац спорту". На "Площі Льва Толстого" на вихід буде працювати тільки один ескалатор. "Олімпійська" буде працювати з можливими обмеженнями на вхід. "Палац спорту" буде працювати без обмежень. Перед подією і після неї можливе обмеження на вхід на всіх станціях.

Також в центрі Києва через дебати тимчасово заборонять продаж алкоголю.

Нагадаємо, що віхд на стадіон розпочнеться о 16:00, а самі дебати – о 19:00.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook