Лідер новоствореної партії "Голос" та музичного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який нещодавно познайомив з членами своєї фракції та заявив, що братиме участь у парламентських виборах, розповів, хто точно не зможе опинитися в його партійному списку.

Читайте також: Стало відомо, хто очолює виборний штаб Вакарчука

Про це пише "NewsMakers".

"Я вважаю, якщо виборче законодавство не буде змінено перед парламентськими виборами, хоча я вважаю, що це дуже важливо, але я так відчуваю, що в тих, від кого це залежить – і в новообраного президента, і у парламенту – є різні думки з цього приводу. Якщо буде стара система виборів, то ми не очікуємо від цієї системи справжніх змін. І ми будемо робити їх самі. Тому наш список, і я буду це пропонувати, партія має повністю складатися з людей серед яких немає чинних народних депутатів. Це дуже важливо, щоб люди розуміли, що ми пропонуємо нові кардинальні рішення, які інші ще ніколи не пропонували", – сказав Вакарчук.

Ті народні депутати, у яких можуть співпадати погляди з Вакарчуком і його командою, за словами співака, зможуть з успіхом "переконати свого виборця за результатами їхньої роботи протягом п’яти років".

Читайте також: Партія "Слуга народу" – 39,9%: свіжі рейтинги партій до виборів у ВР

Відповідаючи на запитання, чи планує він співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським, ухилився від прямої відповіді. "У нас новоообраний президент, завтра він стане чинним президентом. Президент – це символ країни, і кожен нормальний громадянин, зокрема ті, хто як я, збираються в політику і змінювати країну, бажають успіху президенту", – сказав Вакарчук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook