Епажна україїнська співачка MARUV (Анна Корсун) вкрай рідко розповідає щось про своє особисте життя. Та й фотографії з чоловіком у її соцмережах – також велика рідкість.

Читайте також: "Вбрання з бабусиної шафи": Лорак жорстко розкритикували за новий образ

MARUV є зоряною учасницею нового сезону шоу Танці з зірками 2019, четвертий випуск якого був присвячений темі кохання. І всі зіркові учасники повинні були розповісти про своїх любовних історіях, передає РБК.

За словами Ані Корсун, у неї була любов з першого погляду!

"У мене є чоловік. Це була любов з першого погляду. Коли ми з ним познайомилися, я була великою і толстой. Одягала все леопардове – він мене переплутав зі стриптизеркою. І він все одно мене полюбив. Я вдячна йому за те, що він приймає мене такою, яка я є. Красивою з ранку, негарною. Втомилася, не втомленою",– коментує Корсун.

З чоловіком Олександром вони разом вже 8 років. І за цей період вони багато пройшли.

"Та ми за ці 8 років багато чого пройшли – і холод, і голод, і успіх. Такі ось дуже рідні люди, один одного дуже розуміємо і підтримуємо", – зізнається MARUV.

Читайте також: Оля Полякова підірвала мережу величезним татуюванням на спині (фото, відео)

Саме проект Танці з зірками 2019 і опублікували рідкісні весільні фото Анни та Олександра Корсун, які були зроблені ще 8 років тому. 

На фото пару не впізнати, особливо Аню Корсун. У неї ще довге волосся. Співачка позує в чорному вбранні, на голові – діадема у вигляді листя. Вийшов незвичайний образ "лісової феї". Однак не можна сказати, що на той момент MARUV, як вона сама висловилася, "була великою і товстою".

Підписники і глядачі проекту поспішили прокоментувати серію весільних фото співачки: "Вау, яка вона гарна. Їй так добре з довгим волоссям"; "Нарешті фотки з весілля з'явилися"; ; "Милашки"; "Звичайно дізнаємося) це наша улюблена пара".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook