Одеський суд призначив психіатричну експертизу Миколі Тарасову, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко, скоєному в червні, пише УНІАН.

Читайте також: Вбивство Даші Лук'яненко: підозрюваний зізнався і розповів, як все було (відео)

У прес-службі прокуратури Одеської області повідомили, що Київський районний суд Одеси 9 серпня постановив направити чоловіка до медичного закладу для проведення комплексної стаціонарної судової психолого-психіатричної експертизи.

Як відзначили у прес-службі, відповідні документи підготовлено, і призначену експертизу найближчим часом буде здійснено.

Нагадаємо, 11-річна Дарина Лук'яненко пропала вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка Одеської області.

Читайте також: Батько розбещував синів: спливли нові моторошні подробиці звірячого вбивства Даринки Лук'яненко

З того дня дитину розшукували сотні людей – співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази і авіація.

19 червня Лук'яненко виявили вбитою у вигрібній ямі. За підозрою у вбивстві було затримано 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова. Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 297 (наруга над тілом).

21 червня Тарасова помістили в СІЗО без права внесення застави.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook