У Росії померла ще одна актриса, котра зіграла у серіалі "Майстер і Маргарита". Покійну звати Світлана Григор’єва, їй було 92 роки, пише Вголос.

Читайте також: Вже 11 жертв: раптово помер знаменитий актор, який зіграв у "проклятому" серіалі (фото)

Як зазначається, покійна зіграла сусідку Маргарити у популярному серіалі Володимира Бортка "Майстер і Маргарита" (2005 рік).

Загалом через загадкові обставини померло уже 14 акторів, які зіграли у цьому серіалі.

Першою жертвою "прокляття" 2 жовтня 2005 року став актор Олександр Чабан, який зіграв слідчого, який вів розшук Воланда. Зник незадовго до прем’єри. Знайдений мертвим у своїй квартирі. Обставини смерті невідомі. Йому було 47 років.

28 вересня 2006 року помер актор Павло Комаров, який зіграв злодія на пристані. Це він вкрав одяг купавшегося поета Івана Бездомного. Комаров був провідним актором Царицынского Тюгу, заснував музичну групу "Група ризику".

27 грудня 2006 року помер 67-річний Станіслав Ландграф, який зіграв критика Латунского.

27 квітня 2007 року помер Кирило Лавров, який зіграв Понтія Пілата.

В цей же день провалився під лід під час риболовлі і помер Євгеній Меркур’єв (рахівник). У серіалі рахівник і Пилат не перетиналися. Але життя Меркур’єв і Лавров пішли в один день.

3 січня 2008 року у віці 54 років від раку легенів помер Олександр Абдулов (Коров’єв).

7 квітня 2008 року помер Андрій Толубеєв, який озвучував Алоизия Могарыча. Як і старшого товариша по пітерському театру БДТ Кирила Лаврова, Толубеева звела в могилу онкологія. Діагноз: рак підшлункової залози.

25 січня 2009 року пішов з життя актор Юрій Оськін (швейцар Микола).

23 грудня 2009 року померла Галина Баркова, яка зіграла продавчиню фруктів.

Читайте також: Помер актор серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" (фото)

25 лютого 2010 року був знайдений мертвим у власній квартирі виконавець ролі Івана Бездомного заслужений артист Росії Владислав Галкін. Йому було всього 38 років.

20 серпня 2010 року за післяопераційного сепсису помер Станіслав Соколов, який виконав роль секретаря Понтія Пілата.

11 листопада 2012 від раку помер актор Ілля Олейников, який зіграв фіндиректора "Вар'єте".

30 березня 2013 року не стало Валерія Золотухіна, який зіграв голови жилтовариства Никанора Івановича Босого. Причиною смерті стала злоякісна пухлина мозку, не піддається операбельному лікування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook