Відійшов у вічність військовий штурман 1-го класу, майор Військово-Повітряних Сил у відставці Ігор Храновський.

Читайте також: У Луцьку в квартирі багатоповерхівки знайшли труп чоловіка

Про це повідомляється на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині» у соцмережі Facebook.

«Сьогодні, в середу, 14-го квітня, на 52-му році життя в свій останній та вічний політ відправився ветеран 806-го бомбардувального ордена Суворова 3-го ступеня авіаційного полку (806 бап м. Луцьк.), який з 1948 по 2004 рік дислокувався на Луцькому військовому аеродромі, штурман 2-ї авіаційної ескадрильї даного полку, військовий штурман 1-го класу, майор Військово-Повітряних Сил у відставці Ігор Храновський.

Адмінколектив Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» від імені всього колективу нашої Організації висловлює глибокі та щирі співчуття рідним і близьким Ігоря Олександровича.

На даній фотографії, зробленій на центральній заправочній Луцького військового аеродрому на початку 2000-х років, Ігор Храновський сидить на своєму робочому місці штурмана в кабіні фронтового бомбардувальника Су-24М зі складу 806-го бомбардувального ордена Суворова 3-го ступеня авіаційного полку (806 бап м. Луцьк.) після виконання планового навчально-тренувального польоту в нашому рідному Волинському небі.

Земля небом, Царство Небесне та вічна світла...», − йдеться у дописі.

Читайте також: У лікарні на Волині померла пацієнтка

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook