У селі Перемилівка Млинівського району Рівненської області сталося жорстоке вбивство пенсіонера. 90-річного чоловіка зарізали просто в нього вдома.

Читайте також: У Польщі українка народила дитину в туалеті та кинула її в сміттєвий бак

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини

Злочин стався близько 11:00 години ранку в суботу, 7 грудня. До будинку 90-річного пенсіонера прийшли односельчани – 42-річна жінка зі своїм сином. Вони попросили позичити їм гроші, але отримали відмову. Це розлютило нетверезого 18-річного молодика, виникла сварка, під час якої парубок почав бити господаря руками, а потім гострим предметом, який потрапив під руку, наніс численні удари по тілу пенсіонера. Мати хлопця, яка частково була свідком конфлікту, злякалася і втекла.

Читайте також: Кавалер запросив жінку на побачення і показав їй запакований труп (відео)

Вбивця через кілька хвилин після скоєного прийшов до сусідів і повідомив про те, що зробив. На місце події було викликано поліцію. Парубок чекав на поліцейських на місці злочину. Слідчо-оперативна група виявила на тілі померлого множинні колото-різані рани, котрі були завдані, за попередньою версією, викруткою. Повну картину подій правоохоронці встановлять після завершення всіх експертиз.

Підозрюваного затримали, йому загрожує передбачене частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України покарання за умисне вбиство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook