Лучани скаржаться на сервіс у супермаркеті ПАККО, який розташований на вулиці Ковельській, 68А.

Читайте також: Лучани скаржаться на неякісний сервіс та гнилі товари у гуртівні ПАККО (фото)

Про це у соціальній мережі Facebook в групі "Теревені про Луцьк" пише обурена лучанка Inna Goldovanska.

"Я не бажаю людям зла, але коли заходжу до гуртівні "Пакко", що на Ковельській, без матів виходжу рідко. Про те, що у них "Дешевше ніж на базарі" давно вже не приходиться говорити, ціни явно не дешеві. Але про безлад і безвідповідальність менеджерів і мерчендайзерів писатиму завжди.

Найбільший безлад в хлібному відділі, де на 8 позицій може бути лише 3 цінника − це порушення. Сьогоднішня ситуація мене вбила взагалі − в холодильнику з мороженою рибою цінники по двом видам мінтаю, якого там і поруч нема, а з мороженим хеком жодного цінника, проте він спокійнісінько лежить під цінниками мінтаю, який дешевший. І відповідно людина візьме продукт, зорієнтувавшись по ціннику вказаному на холодильнику.

Лише на касі взнає "радісну " новину, що виявляється вона купила не ментай за 62 грн., а хек − 76.13 грн. Здається дрібниця, але правду кажу − змінити можна все: встановити нове устаткування, поставити пекарню, зробити все по фен-шую, щоб гарно, по-багатому, але якщо не зміните своє ставлення до роботи, то бажаю вам швидкого занепаду у конкуренції з новим дешевшим АТБ, який незабаром відкриють поруч. І ходитимуть до вас хіба ваші співробітники і їх сім'ї", − йдеться у дописі жінки.

У коментарях мешканці міста також обурюються сервісом у гуртівні "ПАККО".

Ivan Roy що пакко що атб- однакові шарашкіни контори, часто ціна на чеку та на ціннику відрізняється, при чому жодного разу в користь покупця.

Павел Романюк Якось був, побачив на одній полиці продукти харчування з побутовою хімією.

Марина Анюхина Там завжди так було... на жаль. Не знаю, на що дивляться власники. Будь яку роботу потрібно виконувати якісно, не дивлячись хто ти - касир, бармен , банкір
На рахунок цінників то взагалі абзац, знайти не можливо.

Віталій Крук Там ще частенько люблять в чек добивати речі яких і близько не брав!!! Особистий і не одноразовий досвід.

Читайте також: У луцькій гуртівні "ПАККО" продають манку з міллю (фото)

Нагадаємо, нещодавно до редакції "Під Прицілом" звернулись обурені покупці, які жаліються на відсутність продавців-консультантів у відділах магазину, величезні черги, гнилий товар, а також на те, що каса самообслуговування взагалі не працює.

Відвідувачі скаржаться на кілометрові черги, які утворилися через те, що із 7 кас у гуртівні працює тільки 3, одна з яких алкогольно-тютюнова. Тож у черзі, аби придбати товар потрібно стояти по 40-45 хвилин. Окрім того, каса самообслуговування, яка тільки нещодавно запрацювала у супермаркеті взагалі не працює і ті покупці, у яких до 10 одиниць товарів змушені вистояти також у цій довжелезній черзі. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter