Денис П'ятигорець, помічник волинського олігарха Степана Івахіва, вкотре відзначився дописом у традиційному для себе пропагандистському стилі. Нагадаємо, свого часу Денис працював у Запоріжжі на регіональному телебаченні, де щиро виспівував оди режиму Януковича, Ахметову, Азарову і щедро поливав брудом місцеву і українську опозицію. 

Читайте також: "За знеціненням інших осіб ховається власна нікчемність", – психолог про помічника волинського олігарха

Головний "рупор" псевдоблагодійника Івахіва, вирішив розкритикувати виступ очільника Волинської обласної ради Ігоря Палиці на з'їзді партії "УКРОП", де той відверто звинуватив нинішню владу за її чисельні промахи в управлінні країною. Відповідний допис "регіонал" Денис П'ятигорець залишив у себе у Facebook.

Допис горе-помічника, який після перемоги Майдану з метою позбутися іміджу активного "прихвостня Януковича", швидко перефарбувався у волонтера і блогера. Прикметно, що його пост одразу передрукувало кілька кишенькових ЗМІ "Стьопи-космоса".

Луцький активіст Ігор Алексєєв поглузував з примітивних думок і вимислів "регіонала" та нагадав про роботу підконтрольної олігарху Івахіву АЗС "WOG" в окупованому Криму.

Читайте також: Заправив машину та ледве доїхав додому: волинянин скаржиться на якість пального

"Вауу... який чоткій-резкий адепт!)) Чіста "правду матку" народу рубає . Денис, цей дешевий попкорн, надутий в кабінеті Степана Івахіва, можете продавати на ребрендованих заправках WOG в Криму чи разом з сиром КОМО в Донецьку", – глузує активіст. 

"А от й перехід на особисте. Нічого страшного Дениса,програна дискусія це також досвід, мужайтесь, Ви таки прогресуєте й це радує. Дякую", – підсумовує Ігор. 

У цій усій дискусії не можна забувати про те, що Денис П'ятигорець, за словами луцьких журналістів, наразі отримав повноваження у координації підконтрольних Степану Івахіву кишенькових ЗМІ "темниками" та коригує їх брудну редакційну політику відносно опонентів.

Школа "регіоналів" і досвід роботи ведучим даються в знаки: П'ятигорець курував напередодні брудною інформаційною кампанією проти вдови Ігоря Єремеєва і "УКРОПу" на Волині. Тому волинська громада повинна бути готова до подібного інформаційного трешу, який помічник недодепутата готує, відробляючи заробітну плату в олігарха.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter