Колишній заступник міського голови Юрій Моклиця записав відеоролик, в якості пародії на кандидата в президенти Володимира Зеленського. Лучанин нібито закликає військового комісара прийти на дебати і висуває свої умови, відповідаючи на повістку.

Читайте також: Поліщук до Моклиці: Юра, ти за рік не зміг канали в парку почистити, чого ти тут чергуєш?


Було б весело, якби не так сумно, адже варто лише згадати, хто такий Юрій Моклиця, який претендує на лаври Володимира Зеленського.

Свого часу він займав посаду заступника міського голови Луцька. Недноразово підозрювався у розкраданні бюджетних коштів. Зокрема, широкого розголосу набрала історія з використання спеціальних речовин для очистки басейну дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання. Тендер на очистку басейна виграла фірма, яка запропонувала послуги, котрі на 200 тисяч грн були дорожчі за ідентичні.

Читайте також: Чому дискредитовані чиновники Луцькради воліють бути політичними клоунами?

Не все чисто й гладко вийшло і з розчищенням берега річки Стир, на що було виділено понад 1 млн грн з міського бюджету, які були освоєні фірмою його друга.

Натомість Юрій Моклиця уникає відповідальності за свою жалюгідну роботу на посаді у міськраді і з товаришами-казнокрадами Сергієм Григоренком та Тарасом Яковлєвим обливали брудом чинну владу Луцька у якості експертів у "Волинскому центрі розвитку урядування". До речі, ця контора швидко розвалилась, адже містяни насміхались над висновками псевдо-експертів і не сприймали трійцю хабарників всерйоз.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook