Відомий волинський благодійник Сергій Балицький допоміг багатодітній сім’ї із Луцька.

Читайте також: Відомий волонтер забезпечив сільську волинську школу бруківкою

Про це розповіла лучанка Тетяна Романчук. 

Благодійник Сергій Балицький уже давно підтримує наших воїнів на сході. Однак, лучани знають, що звернутися до депутата можна із будь-якого питання – він не залишиться осторонь.

"Про Сергія Балицького мені розповіли вчителі школи села Немир, що у Рожищенському районі, – розповіла Тетяна Романчук. – Шукати підтримки чи допомоги нині просто немає у кого, люди живуть своїми турботами та проблемами, а тому мене неабияк подивувало, що допомогу наша сім’я отримала того ж дня. Ми надзвичайно вдячні Сергію Балицькому за небайдужість до чужих проблем. У такі миті розумієш, що складної години не залишишся сам на сам із своїми турботами. Знала, що він допомагає нашим бійцям, бо ж і сама донедавна була волонтером, їздила на схід. Тепер турботи інші, бо ж наша сім’я поповнилася ще одним, уже п’ятим, чудовим малям". 

Читайте також: Благодійники забезпечили формою та рюкзаками школярів у селі на Волині

Нагадаємо, що для учнів школи села Немир Сергій Балицький придбав рюкзаки, костюми для хлопчиків, зошити, іграшки та інше шкільне приладдя. Крім цього, депутат власним коштом закупив для школи бруківку, яку невдовзі викладуть у дворі навчального закладу.

Сам же Сергій Балицький переконаний, що лише так, за умови підтримки та розуміння інших, можна зберегти надію, бажання жити та працювати. 

"Мені здається, що про такі речі і говорити не варт, бо ж це, на мою думку, правильно, це нормально допомогти тим, хто цього потребує. Завжди намагався будувати відносини із рідними, близькими, знайомими і малознайомими мені людьми на засадах взаєморозуміння, допомоги та підтримки", – зазначив Сергій Балицький.

Сергій Балицький

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter