Підприємці Володимира-Волинського, які займаються вантажними перевезеннями попереджають про акцію протесту. Про це пише "ВолодимирМедіа".

Читайте також: Луцький перевізник заявив про встановлення валідаторів

Підприємці заявили про попередження щодо проведення акції протесту проти заниження тарифів на вантажні перевезення, які диктують дві логістичні фірми-посередники: Харківська "ЛАРДІ" та Дніпровська "ДЕЛЛА".

Підприємці пояснюють це тим, що останнім часом вищезгадані фірми, які виступають посередниками між перевізниками та виробниками продукції, власниками товарів, без обґрунтованих пояснень та завчасного попередження знижують тарифи на перевезення, ставлячи перевізників в незручне положення, і завдають їм збитків.

Підприємці-перевізники кажуть, що диктовані тарифи на перевезення не покривають витрат: пальне, амортизації, ремонт, запасні частини та зарплату водіїв.

Читайте також: У громадському транспорті Луцька можна буде розраховуватись готівкою під час перехідного періоду

"З’явилася в державі нездорова конкуренція, котра заганяє вантажних перевізників у глухий кут, тим самим змушуючи їх поступово згортати свій бізнес. А це тисячі осіб, які з часом можуть залишитися без засобів на існування або ж перейти у тінь", – стверджують підприємці.

Перевізники попередили: 11 листопада з 10 години ранку оголошують всеукраїнську акція протесту з метою забезпечення здорової конкуренції на ринку вантажних перевезень та встановлення на рівні держави законодавчо-затверджених тарифів, які даватимуть змогу вільно працювати на ринку вантажних перевезень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook