Катерина Павлова, прес-секретар голови Волинської ОДА Олександра Савченка, презентувала 2-й випуск відеоблогу про фейки у місцевих ЗМІ. Кому б ви думали він присвячений? Звісно ж телеканалу "Аверс"! Дівчина продовжила займатись пошуком фейків у сюжетах даного ТК. 

Читайте також: Луцький активіст потролив прес-секретаря губернатора Волині Павлову

Викривлена подача інформації в іншим популярних ЗМІ області Каті Павлову не цікавить, вона шукає брехню в матеріалах "Аверса". "Партійне завдання" це чи просто відображення якихось образ на журналістів даного медіаресурсу наразі достаменно невідомо. Втім, вже зрозуміло, що відеоблоги прес-секретаря губернатора-мільйонера будуть стосуватись лише "Аверса" і, можливо, пов'язаних з ним сайтів. 

Цікаво, що полювальницю на брехню саму впіймали на неправдивих заявах. Катя Павлова на початку блогу заявляє, що її попереднє відео подивились 40 тисяч. Однак Facebook, де й поширювався даний матеріал, каже про цифру в 11 тисяч. Також менше 800 переглядів набралось на YouTube. Якщо так піде далі, то Каті доведеться робити блог про фейк у своїх блогах. Поширювати фейки у програмі про висвітлення фейків – це вже перебір.

Читайте також: Луцька журналістка поплатилась за спробу присоромити Ігоря Поліщука через безглузду образу

Дивним є те, що замість висвітлення роботи Волинської ОДА, розповіді про реальні досягнення губернатора і його команди прес-секретар займається війною зі ЗМІ. Невже це настільки важливо для області – виявляти "незручну" подачу інформації у ЗМІ?

Катерині Павловій краще було б поглянути на волинський інтернет-простір з іншого ракурсу: звертати увагу на публікації про людей, які щодня виживають, яким необхідна підтримка і допомога. Якщо б вона таку інформацію доносила до керівника, а потім висвітлювала, як Олександр Савченко допоміг нужденним, то це в сотні разів би покращило і імідж губернатора і, головне, принесло б реальну користь людям.

Катя Павлова реально могла б допомогти губернатору в роботі, проводячи моніторинг інтернет-простору з правильною мотивацією, а не у пошуках деструктиву і скандалів.

Невже воювати з "Аверсом" це більше задоволення за реальну підтримку волинян, які намагаються вижити у скрай скрутних ситуаціях? Невже місія ОДА – це не робота на благо волинян? 

Втім, схоже, що у керівництва облдержадміністрації поняття "благо" дещо спотворене, а війна з неугодними ЗМІ вище у пріоритеті за війну з бідністю. Війни з медіа-ресурсами діють лише на шкоду очільнику ОДА і його прямому керівнику –президенту Петру Порошенку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook