У Чернігівській області вночі загорілися військові склади.

Читайте також: У багатоповерхівці в Кишиневі трапився вибух, є загиблі

Вже евакуйовано понад 10 тисяч мешканців, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ, який очолить роботу оперативного штабу ДСНС, поліції та Нацгвардії, інформує прес-служба МВС.

"Наразі розгорнуто оперативний штаб. Підрозділи ДСНС та Національної гвардії продовжують роботу по евакуації населення. З місця пригоди вже вивезли 10 тисяч місцевих жителів. До цієї операції залучають автотранспорт", – сказав Яровий.

За його словами, до місця події направлено 220 чоловік особового складу і 60 одиниць техніки ДСНС, у тому числі 21 піротехнічний розрахунок загальною чисельністю 105 чоловік та 39 одиниць техніки, посилені наряди Нацполіції з Києва та Київської області кількістю 150 осіб та Нацгвардії – 100 осіб з підготовленими бронегрупами для патрулювання місця події.

Читайте також: У Росії розбився військовий винищувач: опублікували момент падіння (відео)

Водночас речник Мінооборони Олександр Мотузяник заявив, що станом на 7 годину ранку інформації щодо постраждалих у зоні вибухів на Чернігівщині не надходило, пише Укрінформ.

"Ні з боку цивільних, ні з боку військовослужбовців інформації про постраждалих не надходило", – сказав Мотузяник.

Він зауважив, що станом на 7 ранку інтенсивність вибухів складала 2-3 вибухи на секунду. Ситуацію контролює керівник Генштабу Віктор Муженко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter