Партія Ігоря Смешка "Сила і честь" на своєму з'їзді оголосила список людей, які йдуть у Верховну Раду на дострокові вибори у складі політсили.

Читайте також: "Беленюк – негр, Зеленський єврей-клоун": журналіст "Голосу України" зробив ганебну заяву

До першої десятки партії "Сила і честь" увійшли: лідер партії Ігор Смешко, народний депутат від "Самопомочі" Олена Сотник, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, народний депутат від "Самопомочі" Іван Мірошниченко, український військовий діяч, колишній начальник Генерального штабу, якого звинувачують у держзраді, Володимир Замана, українська вчена Ольга Романюк, економіст, фінансист Андрій Гайдуцький, депутат від "Самопомочі" Ірина Сисоєнко, генерал-лейтенант, один із засновників управління К в СБУ Володимир Тимошенко і капітан першого рангу, морський офіцер, підводник Анатолій Макаренко, повідомляє Укрінформ.

На з’їзді присутні керівник виборчого штабу партії Дмитро Гордон, екс-народний депутат від Партії регіонів, колишній віце-прем’єр-міністр з гуманітарних питань за часів президента Віктора Януковича Володимир Семиноженко, народний депутат від БПП Вадим Денисенко.

Читайте також: Як виглядає перша 20-ка списку "Слуги народу" на вибори у парламент

Однак це далеко не повний перелік особистостей зі списку партії. Зокрема там опинилось подружжя відомих артистів Білоножків – Світлана та Віталій. Нещодавно вони вражали суспільство своє політичною аналітикою про Ігоря Смешка на програмі Дмитра Гордона на каналі 112.ua.

Майбутні нардепи відзначились дивними розповідями про захоплення чинним лідером партії, про знайомство з ним і про Зеленського.

Відзначиимо, що після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах існуючі політичні партії почали активно залучати до своїх лав зірок шоу-бізнесу. Селебрітіс також не залишились осторонь політичного процесу і почали створювати свої партії, як от Святослав Вакарчук і його "Голос". Про намір йти на вибори заявили також Іво Бобул, Оля Полякова.

Нагадаємо, ЦВК затвердила план дострокових парламентських виборів. Вони відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook