Названі шість дієвих порад, як зробити секс найкращим в житті чоловіка і таким, який він точно не забуде.

Читайте також:Названо три знаки Зодіаку, які не можуть жити без сексу

Такі поради наводить видання cosmo

Прелюдія починається задовго до сексу

Якщо чоловік не фанат прелюдії, то пора це змінити: секс може початися задовго до того, як ви опинитеся в ліжку. Щоб порушити себе, а потім і партнера, варто почати з настрою. Наприклад, подивитися відео для дорослих. Порно збуджує жінок не гірше за чоловіків. А під час перегляду можеш ввести в піхву вібруючі вагінальні кульки – до оргазму вони тебе не доведуть, але прекрасно пробудять в тобі бажання негайно зайнятися сексом.

А далі як в кіно: відправляй коханому інтригуючі фотографії та повідомлення з сексуальними натяками. Але не розкривай всі карти відразу, краще пробуди в ньому інтерес – що ж трапитися цього вечора? Будь впевнена, додому він прибіжить на всіх парах.

Зміни позицію в оральному сексі

Швидше за все, ти звикла робити мінет в одній позі, яка не змінюється вже роками. Або ти на колінах, або лежиш на ліжку біля його пеніса. Спробуй поміняти позицію, щоб навіть звичний оральний секс став чимось новим. Наприклад, лягай на ліжко, але голову відкинь з краю ліжка. До речі, така позиція не тільки приголомшливо виглядає, але і значно полегшує завдання: мінет стане по-королівськи глибоким.

Закрий йому очі...

... або зав'яжи йому руки. Зроби так, щоб партнер не міг рухатися. Так ти візьмеш ініціативу в свої руки, а чоловік неймовірно збудитися. Адже він не знає, що буде далі – все повністю в твоїй владі. Керуй ним, дражни його, інтригуй і збуджуй його фантазію. Ох, що буде, коли він зможе дістатися до твого тіла.

Використовуй важку артилерію – груди

Якщо йому так подобаються твої груди, чому б не зробити «це» по-новому? Напевно чоловік просто мріє про такий досвід. Твого чоловіка приваблюєш ти, приваблює твоє тіло, приваблюють твої груди – і логічно це цілком може привести до сексу між грудей.

Читайте також: Названі топ-5 продуктів, які краще не їсти перед сексом

Пам'ятай, розмір не грає в цьому ніякої ролі. Просто включи більше тіла – не тільки груди, але ще і руки, і рот.

Гра в переодягання

Щоб на час стати «іншою жінкою», необов'язково кардинально міняти зовнішність. Краще пограй в справжнє переодягання. Дізнайся, який образ збуджує твого чоловіка найбільше і знайди цей костюм в інтим-магазині. Сексуальна медсестра може вилікувати його від усіх хвороб, стюардеса подарує незабутній політ в небеса. Продовжувати список можна дуже довго.

Нехай він стане спостерігачем

Усади його зручніше в крісло, а сама влаштуй справжнє еротичне шоу. Повільно роздягайся, розповідай про свої фантазії, навіть мастурбуй (це взагалі феєрверк емоцій для нього.). Загалом, роби все, що прийде в голову – але з однією умовою: чоловік не зможе доторкнутися до тебе, поки ти не даси «зелене світло».

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook