У селі на Волині автомобіль злетів у кювет, внаслідок чого загинула пасажирка.

Читайте також: Намагався обігнати: на Волині два авто злетіли у кювет

У селі Зимне Володимир-Волинського району автомобіль "Ford Mondeo" з’їхав у кювет, повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Внаслідок ДТП загинула 23-річна пасажирка. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Подія трапилася близько 5 години ранку. За кермом транспортного засобу перебував 27-річний житель міста Володимир-Волинський. Попередньо встановлено, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали водія відповідно до ст. 208 КПК України.

У ДТП загинула 23-річна пасажирка, мешканка Володимира-Волинського. Транспортний засіб доставлений на арештмайданчик місцевого відділу поліції. 

Читайте також: ДТП під Луцьком: зіткнулись два автомобілі (фото)

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засоби) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter