Волонтерка Наталія Ариванюк розповіла,що під час пожежі у військовому госпіталі вціліли операційний блок цілий, апаратура і вся документація, але в першу чергу потрібно відновити покрівлю даху, адже, те що не знищив вогонь, може знищити дощ. 

Читайте також: Повідомили ймовірну причину пожежі у воєнному госпіталі Луцька

Про це написала волонтерка на своїй сторінці у Facebook.

"Власне, на відновлення даху і погорілих приміщень, задіяно багато професійних людей. По закону, їдальня перебуває в оренді і вправі годувати лише пацієнтів госпіталю, а не людей, які працюють над відновленням/ремонтом даху!
Тому, нам треба погодувати усіх, (а на будівлі постійно працює 50-80 чоловік), бо ж головне то життя та здоров`я людини і хоч якось віддячити тих, хто фізичною працею допомагає нам!", – пише волонтерка.

Читайте також: Потрібна допомога: евакуйованим атовцям з Луцького госпіталю збирають допомогу

Також вона подякувала за допомогу добровольцям, які завжди готові поділитися зі своїми побратимами тими речами, продуктами, які для них збирають небайдужі українці. Волонтерка просить бути небайдужим, активним і допомогти, якщо не продуктами то фінансово.

"Нам постійно потрібно м`ясо, птиця, риба, крупи, макарони, консервація, ковбаса, печиво, сало, овочі, цибуля, часник і т.д.", – зазначає Наталія Ариванюк. 

Вона зазначила, що допомогу можна передавати безпосередньо на КПП госпіталю м. Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської,4 або на мій офіс вул. Крилова, 7.

Для фінансової допомоги: картка Приват Ариванюк Н.А. 5523245800122663 (+380506540649 Наталія).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook