Футбольний клуб "Волинь" презентував нову ігрову форму та показав уболівальникам новачків команди. "Хрестоносці" розповіли про плани команди на сезон.

Читайте також: За ФК "Волинь" гратиме колишній футболіст московського "Локомотива"

Перед від’їздом на перший матч нового чемпіонату України головна футбольна команда області зробила вболівальникам приємний сюрприз. Зустріч з фанами розпочалася із прес-конференції головного тренера команди Андрія Тлумака та капітана "Волині" Сергія Сімініна. Останній згадав минулий сезон та подякував вболівальникам за постійну підтримку.

Андрій Тлумак розповів – підготовкою команди до нового сезону задоволений. Як і підсиленням "Волині" у літнє міжсезоння.

Читайте також: "Волинь" програла у останній грі перед початком нового чемпіонату України

Усю увагу від прес-конференції команди привернули емоції волинських ультрас, які виступили проти переходу до команди Тараса Михалика. Фани клубу пояснювали це тим, що останні шість років досвідчений екс-захисник київського "Динамо" та збірної України грав за російський "Локомотив". Після невеликої паузи вболівальники все ж повернулися до своїх місць, а головний тренер команди відкрито підтримав свого нового підопічного.

Оплески і особлива увага Тарасу Михалику дісталися й під час його презентації уболівальникам. Разом із тим, "Волинь" представила інших літніх новачків – молодих вихованців Дмитра Харченка, Андрія Зіня та Андрія Стрижеуса, воротарів Ярослава Котлярова та Владислава Леванідова, Назара Мельничука, екс-гравця "Олександрії" Віталія Пономаря, а також екс-футболіста "Карпат" Амбросія Чачуа.

Уже цієї суботи, 27 липня, "Волинь" у Краматорську розпочне чемпіонат України. Підопічні Андрія Тлумака зійдуться у двобої із тамтешнім "Авангардом". Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію поєдинку покаже телеканал "Аверс".

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook