Найбільше адміністративних порушень щодо карантину людей виявили у Дніпропетровській, Харківській, Львівській та Волинській областях, а також у місті Київ. Про це повідомили у Національній поліції України у відповіді на запит УНН.

Читайте також: У МОЗ повідомили, чи готова Волинь послаблювати карантинні обмеження

Так, згідно з наявною інформацією щодо виявлених адмінправопорушень та порушників, суми накладених і сплачених штрафів відповідно до статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення з 12 березня по 22 червня, в Україні найбільша кількість порушень зафіксована у Дніпропетровській області – 2358, на другому місці – Харківська область – 1822, а на третьому – місто Київ – 1374 порушення, далі йде Львівська область – 807 та Волинська область – 684 правопорушення.

Вказано, що у Дніпропетровській області встановили 2293 порушники карантину, у Харківській – 1816, у Києві – 1355, на Львівщині – 798, а на Волині – 671.

На них загалом було накладено 108 адмінпротоколів на суму 1,8 млн грн. З них вже сплачено штрафів на суму 0 гривень.

Читайте також: На Волині продовжує стрімко зростати кількість хворих на коронавірус, за добу зафіксовано дві смерті

Зазначимо, що за останню добу на Волині зареєстровано 72 нових випадки захворювання на COVID-19: м.Луцьк – 25, Луцький район – 5, Камінь-Каширський район – 14, Ратнівський район – 8, Любомльський район – 5, Горохівський район – 3, Маневицький район – 3, м.Нововолинськ – 3, Іваничівський район – 2, Ківерцівський район – 8, Володимир-Волинський район – 1, Ковельський район – 1, Шацький район – 1. За добу одужало 75 осіб. Два випадки хвороби завершилися летально (померли мешканці м.Луцьк та Ківерцівського району).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook