Журналістка з Волині взяла участь у зйомках програми "Жди меня" на телеканалі "Інтер".

Читайте також:  Зниклу напередодні неповнолітню дівчинку, знайшли жорстоко вбитою (відео)

Анна Карась працює в мережі гіперлокальних ЗМІ "Район.in.ua". Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Район.in.ua. Журналістка розшукувала брата своєї бабусі.

"Кілька разів бувала вже на зйомках різних програм. Звісно, здебільшого як журналістка. А сьогодні стала учасницею телепередачі "Жди меня" на "Інтері". З дитинства дивилася з бабусею цю передачу і навіть подумати не могла, що потраплю сюди на ефір. А бабуся все казала: "Скільки людей вони вже знайшли, навіть у різних частинах світу. От би й мого рідного брата знайшли..."

Читайте також: На Волині розшукують молодого хлопця (фото)

В лютому онучка бабусі Альонушка Бондарук заповнила заявку і ось через вісім місяців я на зйомках. На жаль, брат бабусі помер, але в нас є контакти рідні в Латвії", – повідомила Анна Карась.

Вона додала, що на зйомках вирують справжні емоції, все знімають з першого дубля.

"А головне – людям допомагають відбудовувати містки зі своїми рідними. У захваті від того, як усе відбувалося на кіностудії Довженка: всі привітні, уважні, а ведучі Анатолій Бондаренко та Жанна Тихонова не лише профі, а й щирі люди, які працюють по 10 годин поспіль у записі та щоразу повертаються з усмішкою і фотографуються з усіма охочими", – поділилася враженнями від зйомок Анна Карась.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook