Завершився третій тур Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець". У ньому взяли участь і Волинські держпрацівники.

Читайте також: В чергах у луцькі садочки "стоїть" майже тисяча дітей

І не дарма, адже двоє представників Волині отримали перемоги у різних номінаціях: "Кращий спеціаліст" заслужену перемогу здобув адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Маневицької районної державної адміністрації Сергій Міщук.

Натомість у номінації "Кращий керівник" – почесне друге місце зайняла завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Камінь-Каширської районної державної адміністрації Наталія Шуйчик.

Боротьба за перемогу була нелегкою. Аби взяти участь у завершальному турі конкурсу, державні службовці мали пройти районний та обласний, про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Читайте також: Очільник Волинської митниці особисто відповідатиме за черги на кордоні

Щодо загальноукраїнського етапу, то головним і вкрай непростим завданням конкурсантів стало написання та захист творчої роботи на тему однієї з найбільш актуальних проблем державного управління та державної служби. Саме за результатом самостійних досліджень, проведених кожним із учасників змагань, організаційний комітет конкурсу визначав, наскільки вони знають чинне законодавство, а також вміють його застосовувати при розв’язанні конкретних управлінських завдань.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter