Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Волинські поліцейські запрошують вступати до їх лав

середа, 21.02.18  22:17
Волинські поліцейські запрошують вступати до їх лав

Головне управління національної поліції у Волинській області оголошує відбір кандидатів на вакантні посади до підрозділів управління. Дільничного офіцера поліції – 25, поліцейського ізолятору тимчасового тримання – 8, поліцейського водія відділення конвойної служби ізолятора тимчасового тримання – 2, поліцейський з логістики, обліку та зберігання речових доказів і озброєння – 8, помічник чергового чергової частини сектору моніторингу – 1, поліцейського сектору реагування патрульної поліції – 5 ГУНП у Волинській області.

Читайте також: У Луцьку нові патрульні склали присягу

Ознайомитись з переліком вакантних посад та заповнити анкету кандидата на посади ГУНП у Волинській області можна на офіційному порталі системи відбору кандидатів Національної поліції України.

Прийом online-анкети та документів триває у період з 15 лютого по 01 березня 2018 року, за адресою м.Луцьк, вул. Винниченка, 11 (з 9.00 до 17.00, щодня окрім вихідних та святкових днів). Додаткову інформацію можна отримати за телефонами сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських: 0504904508 та електронною адресою [email protected].

Адреса розташування сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області: м. Луцьк, вул. Винниченка, 11, каб.1.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :