У травні минулого року зловмисники викрали більше мільйона гривень та ювелірні вироби з помешкання жителя Закарпатської області. Наразі один із злочинців знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, іншому заочно оголосили про підозру.

Читайте також: У місті на Волині затримали наркоторговця з амфетаміном (фото)

Сьогодні поліцейські управління карного розшуку, слідчі поліції Волинської області, слідчі Горохівського відділу поліції спільно з працівниками управління КОРД провели санкціоновані обшуки за чотирма адресами у Закарпатській області в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України

В одному з помешкань виявили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки значної суми коштів та вчиненні ряду аналогічних злочинів у різних областях України та на Волині.

Читайте також: Один із поліцейських, який жорстоко побив та зґвалтував молоду жінку прямо у відділку, має квартиру та ділянку на Волині

Разом зі спільником затриманий у травні 2019 року проник в оселю місцевого підприємця з Горохова, звідки шляхом демонтажу, викрав металевий сейф. У сейфі зберігалися ювелірні вироби із золота та грошові кошти у сумі 400 тисяч гривень та 50 тисяч доларів.

Завтра суд обиратиме йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення крадіжки в особливо великих розмірах або організованою групою чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook