Учні Ковельської спеціалізованої школи № 3 імені Лесі Українки сплели зимову маскувальну сітку, яку передали військовослужбовцям.

Читайте також: У луцькому дитсадку − спалах інфекції, стан дітей – середньої важкості

Про це повідомляється на сторінці навчального закладу у Facebook.

"Напружена ситуація в нашій країні вимагає рішучих дій від дорослих, та не залишає байдужими і дитячі серця. Учні беруть участь у благодійних акціях, волонтерських проектах для благородної справи – допомоги воїнам ООС. На цей раз юні патріоти долучилися до акції "Захисти захисника" і сплели зимову маскувальну сітку", – йдеться у дописі.

Кілограми білої тканини, яку принесли з дому учні й вчителі, потрібно було порізати, порвати на маленькі клаптики для того, щоб, застосовуючи техніку "бахрома", створити величезне біле полотно розміром 8×12 метрів. Основу для сітки було придбано за кошти школи з допомогою громадської організації "Храм надії".

"Упродовж двох тижнів Виховний центр і фоє школи перетворилися на майданчик активних дій. Не лякали ні постійний гамір, ні сміття, яке залишалося після використаної тканини. Активісти кожного класу на перервах і після уроків поспішали вкласти тепло своїх сердець та побажання миру і добра захисникам України у маленькі білі клаптики, які зав’язували на кожному вузлику сітки – приблизно 38 тисяч вузликів. Працювали дружно, завзято, сповнені розуміння хай маленького, але важливого вкладу в збереження миру", – йдеться у дописі.

Сітку передали Ковельському об’єднаному міському військовому комісаріату для подальшого транспортування в зону ООС. Усі учні школи вірять у перемогу і чекають повернення героїв додому живими і здоровими.

Читайте також: Стали відомі імена Героїв з Волині, які загинули у війні

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook