Ігор Пініс, депутат Ковельської міської ради, вігукнувся на прохання ковельського героя-кіборга, захисника Донецького летовища Валерія Гонти, про збір необхідних речей для добровольців "Правого сектору", що вже не один рік захищають кордони на сході України.

Читайте також: Луцький терцентр дарує віру в себе та допомогу знедоленим людям

Бійці потребували, за словами Валерія Гонти найнеобхіднішого: мийних засобів, медичних препаратів, чаю.

Як відомо, Ігор Пініс давно підтримує партнерські відносини із Товариством Червоного Хреста України у Ковелі, яким керує Людмила Стахорська: допомагає благодійникам транспортом, перевезенням багажу, паливно-мастильними матеріалами, а також надає інформаційну підтримку.

"Ми не повинні забувати, що в Україні йде війна. Не варто звикати до страшних звісток про втрати наших воїнів на східному кордоні. Бійці потребують допомоги речами і продуктами, і словом, і молитвою. Не будьмо байдужими до тих, хто ціною власного життя відстоює наше спільне прагнення до незалежності та збереження державності", – наголошує Ігор Пініс.

Читайте також: Мешканці Згоран на День села отримали приємні подарунки

Олександр Омельчук депутат обласної ради від "УКРОП" вніс теж вклад в цю благодійну справу. Завдяки його старанням на передову поїхали обереги від ворожої кулі та осколків гранат – ікони. Нагадаємо, що у Ковелі приймає допомогу для бійців Валерій Гонта. Тож всі хто бажає допомогти нашим захисникам на сході просимо звернутися за телефоном: 0990834552.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter