Волинській журналістці з Нововолинська Наталії Камишниковій і її сім'ї місцеві бандити погрожують розправою. 

Читайте також: Волинській журналістці погрожують вбивством

Про це вона написала на своєму інтернет-виданні "Радар".

Нагадаємо, уночі 1 травня невідомі підпалили помешкання Наталії Камишникової. Вона стверджує, що це помста за один із її матеріалів (Наталія Камишникова неодноразово писала про нововолинських бандитів та їхні хитрі схеми).

Так, журналістка розповіла, що 9 травня о 21.43 їй зателефонували на мобільний із невідомого номера. Розмова не вдалась, адже говорити, вочевидь, ніхто і не збирався. Вже за 5 хвилин Наталія отримала СМС-повідомлення: "Ти чума, ще раз напишеш за людей, чи пропустиш хоть один коментар, знай що я знаю що твоя дочка у Києві думаю ти не хтіла бачити її інвалідом ще хоч слово за людей побачиш". 

"Це "хоть" мені видалось дуже знайомим. Воно траплялось у погрозі від "Лисого", яка надійшла мені взимку на РАДАР.

Ну, мені як колишньому раднику міського голови В. Б. Сапожнікова все ж таки не хочеться думати, що в нього таке брутальне й підле оточення, ладне скалічити чи вбити мене й мою дитину. Хоча той залякувач чітко назвав людей, яких мені не можна згадувати всує", – пише Наталія. 

Читайте також: Волинській журналістці намагались спалити будинок через публікацію

"Борисович – це Сапожніков, так його свої називають, а Ярема – друг Сапожнікова, багатий депутат Нововолинської міськради, власник ТТІ – міського кабельного телебачення і телеканалу. Обидва є фігурантами моїх численних публікацій. Але я писала і про багатьох інших: дерибанщиків, халтурників, закопувачів бюджетних коштів, серійних злодіїв, бандитів, наркобаронів", – додає волинянка. 

За словами Наталії Камишникової, поліція ніяк не реагує на ситуацію. Зокрема, жінка розповідає, що анонімні погрози їй надходили раніше, а поліція не хотіла розслідувати. Потім бандити розбили вікно у її будинку і намагались підпалити хату.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook