Для порятунку 47-річної волинянки Наталії Рафальської терміново потрібні гроші для дороговартісної операції з пересадки кісткового мозку.

Читайте також: У 23-річної матусі з Волині виявили злоякісну пухлину

Про це повідомляє Район. Шацьк. 

Більше двох років вчителька Положівської школи з Шацька бореться з підступною хворобою.

Українські лікарі випробували уже усі експериментальні методики лікування раку, проте позитивної динаміки поки не спостерігається. Надію на одужання давала участь у спеціальній експериментальній програмі, проте через вісім турів хіміотерапії (всього треба 16) жінку виключили з програми, оскільки позитивної динаміки лікарі так і не дочекалися.

Читайте також: 15-річній онкохворій волинянці потрібна допомога

Тож Наталії Рафальській лікарі порекомендували шукати клініку за кордоном. Рідні вже вивчили пропозиції турецьких, іспанських та бельгійських клінік. Зупинилися на останній. Але закордонні лікарі повідомили, що перш ніж зробити операцію із пересадки кісткового мозку, необхідно пройти два курси хіміотерапії, вартість яких 360 тисяч гривень.

Поки сільській родині вдалося назбирати 160 тисяч гривень. А ще ж треба кошти на транспортування та саму операцію. Зверталися у різноманітні фонди, але там, в першу чергу, допомагають дітям.

Родина та колеги-вчителі просять небайдужих допомогти коштами, адже лише завдяки підтримці тих, хто допоміг у тяжку хвилину, вдалося продовжити життя жінки на два роки, а не місяць-два, як прогнозували лікарі.

Номер картки Приватбанку на її ім'я: 4149 4996 4046 4580.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook