Чотири догани за те, що попередив своє керівництво про злочин на митному посту "Устилуг" отримав співробітник Волинської митниці ДФС Петро Євтушок. 10 травня, чоловік намагався оскаржити дисциплінарне стягнення в окружному Адміністративному суді Волинської області. Однак феміда залишилася сліпою та ще й глухою до аргументів посадовця. А от доказову базу митниці суд взяв до уваги для прийняття рішення на користь відомства.

Читайте також: Волинський митник розповів про корупційні схеми головного фіскала області

Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Головний державний інспектор відділу по роботі з персоналом Волинської митниці ДФС Петро Євтушок отримав низку доган, за так би мовити ганебну поведінку, адже він не мав права самовільно заходити до кабінету начальника, відповідно порушив етичні норми працівника.

А все через те, що посадовець, ніби-то, викрив корупційну схему в роботі митного посту "Устилуг". Та навіть більше, посмів доповісти про це своєму начальнику та озвучити проблему в прямому ефірі телеканалу "Аверс".

Складається враження, що очільнику митниці абсолютно підходило все, що відбувається у них на посту. І розголос корупційних дій йому не дуже сподобався. 

Читайте також: Волинський митник розповів про тотальну корупцію в українській митниці

Не погодившись із такими дисциплінарними покараннями, Євтушок звернувся до Волинського окружного адміністративного суду аби скасувати рішення керівництва митниці. 

Судове засідання, 10 травня, за дивними обставинами, розпочалося раніше запланованого часу, а відомості про це не внесли ні до списку справ призначених до розгляду, ні на інформаційних листах безпосередньо в приміщенні суду. Від так, суддя Ксиндзюк визнав дисциплінарне стягнення абсолютно законним.

"Проти мене відкрито уже 4 провадження та постійно проводиться тиск з боку керівництва митниці", – зазначає Євтушок.

Однак, чоловік не кидає свого робочого місця, натомість у нього відібрали комп'ютерну техніку та ніхто не дає йому робочих завдань.

Аби довести свою правоту та існування корупційних схем на митному посту "Устилуг", Петро Євтушок чекає на лист-відповідь із польської сторони.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter