Народний депутат з Волині Ігор Гузь поставив свій підпис під поданням про ініціювання питання про усунення Президента України Петра Порошенка з посту в порядку імпічменту. Про це нардеп написав на своїй торінці на Facebook.

Читайте також: УКРОП вимагає проведення виборів мера Луцька у Верховній Раді

"Вже досить таки давно не приховую, що буду робити все можливе, аби Петро Олексійович не переобрався на посаду Президента. Я не схильний сприймати те, що відбувалося в країні за останні чотири роки, як суцільну "зраду", але глибоко переконаний, що другий термін діючого президента нічого хорошого Україні не принесе", – пише Ігор Гузь.

Читайтет також: Парасюк та Добкін підписалися за імпічмент Порошенку

Свою позицію він також аргументує останнім політичними рейтингами та тенденціями. Та вказує на стабільну першістьТимошенко. Хоча й розуміє, що більшість українців прагнуть побачити нові обличчя в політиці.

"Спілкуючись із виборцями, а також тими, хто приймає рішення у цій країні, я бачу, що і шанси переобратися у Порошенка – відсутні. Жодна з тем, на яких він хоче набрати електоральні бали, не дасть відповідного результату. Ні євроінтеграційний поступ, ні питання, які пов’язані з ситуацією на сході країни, ні релігійна тематика. Це все, у випадку дотикання до персони Порошенка, не спрацює. Хоча, я мушу визнати, що, на відміну від Ющенка, діючий гарант буде усіма силами чіплятися за владу, зокрема, використовуючи силовий апарат примусу.

Читайте також: Порошенко сказав куди йдуть "гроші Януковича"

На Ваше запитання, хто наступний – наразі в мене відповіді немає. Так буває…

Всі ознайомленні з рейтингами і бачать тенденції. Серед системних політиків стабільну першість тримає Тимошенко. Хоча існує величезний запит на нові обличчя. І тут – багато знаків запитань. Думаю, ближче до осені все стане більш-менш зрозумілим. І тоді кожен визначиться, в тому числі і я", – зазначив Гузь.

Насамкінець волинський депутат відзначив, що не боїться політичних переслідувань через свою жорстку позицію щодо президента Порошенка.

Читайте також: "БПП вважає, що Луцьк належить їм", – Тарас Батенко про вибори мера міста 

"Знаю, що "оперативна команда" Банкової відслідковує всі такі політичні реверанси, тому готовий до відкриття кримінальних проваджень, обшуків чи замовних сюжетів на центральних ЗМІ. Після Януковича таких боятися – це себе не поважати!" – підсумував нардеп.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter