Жителям прикордонного села Межисить, що на Ратнівщині два місяці не платили за молоко. Окрім того, знизили вартість на 70 копійок. Тепер літра надою коштує 3 гривні 80 копійок. Молоко у селі збирає завод "Дубномолоко", що належить одіозному нардепу і олігарху Степану Івахіву.

Читайте також: Компанія волинського нардепа-олігарха "кинула" селян на гроші

Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

До того ж, Межисить входить до виборчого округу депутата Верховної Ради.

"Івахів тут по 20 копійок в людей забрав, а потім комусь вікна вставить", – кажуть обурені селяни.

Це округ Степана Івахіва. Кілька разів люди відправляли його своїми голосами до Верховної Ради.

Чим він запам'ятався в селі – гучним подарунком. Минуло літа Івахів приїхав дарувати селу реанімобіль. Такого жителі Межисить ще не бачили: нардеп прибув на вертольоті, а людям заборонили під час візиту гнати на пашу корови, аби не зіпсували свята. Говорили про це довго, бо ж як виявилось, реанімобіль із написами "Патріоти Волині", насправді купив не Івахів. Він був на балансі обласної швидкої медичної допомоги, а депутат просто пригнав її у село та ивдав за свій подарунок.

А зараз тут знову новий скандал. Якщо ж у випадку зі "швидкою" селяни просто сміються, то тут ледве стримують сльози. Вже зараз ціна за літру, буквально за місяць, впала на 70 копійок. Ще позаминулого місяця ціна на молоко була 4,50 грн, а з червня, і так мізерна вартість, впала до 3,80 грн.

Читайте також: Фірма волинського нардепа-олігарха в боргах перед компанією "Coca-Cola"

Подейкують, що це не рубіж, а ціна може впасти і до 2 грн. Вартість із селянами не обговорюють. Про те, що їм недоплачують, люди дізнаються по факту. Тим часом, школа села Межисить закуповлює молоко в пакетах по 19 грн за літру. 

Як наживається та скільки заробляє нардеп, обдуррюючи своїх виборців дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter