Для перевірки господарсько-фінансової діяльності славнозвісного санаторію матері і дитини "Пролісок" все таки утворять ревізійну комісію.

Читайте також: Як на комунальному майні волинського санаторію "Пролісок" наживається родич директорки Касарди

Про це йшлося на засіданні постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад, йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Вже не один місяць навколо комунального закладу "Пролісок" відбувається колотнеча. Виною цьому є діяльність директора підприємства Валентини Касарди, яка, як виявилось, здає в оренду своєму племіннику сім елітних будиночків на базі санаторію. Племінник платить за них якихось 370 гривень на місяць, а заробляє сотні тисяч гривень. 

Свого часу, на засіданні тимчасової комісії з питань роботи комунальних підприємств Ігор Лех дорікнув юристам, які уклали договір із директором підприємства Валентиною Касардою таким чином, що їй дозволено практично все. Ця ж комісія і вирішила рекомендувати майновій створити ревізійну групу, яка і буде займатися перевіркою господарсько-фінансової діяльності санаторію матері та дитини "Пролісок". 

Читайте також: Як директор волинського "Проліску" дозволила організувати бізнес на комунальному майні санаторію

"За всі роки діяльності цього підприємства така комісія не була жодного разу створена і відповідно перевірка жодна не проводилась", – зазначив депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов. 

До складу цієї комісії увійдуть Василь Столяр, Микола Буліга та Михайло Імберовський, які і займуться перевіркою комунального закладу "Пролісок". Також депутати зазначили, що для того, аби запобігти таким випадкам як із санаторієм, потрібно створити окрему комісію, яка буде займатися перевіркою усіх комунальних підприємств Волинської обласної ради. А їх – 101 підприємство. 

Детальніше дивіться у сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter