Півтори тисячі учасникам акції "Твоя енергонезалежність" "Волиньгаз збут" поверне гроші за газ.

Читайте також: Повідомили, скільки лучанам нарахують за опалення та гарячу воду у березні

Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Волиньгаз Збут".

 "Волиньгаз збут" повертає залишки невикористаних коштів всім учасникам акції "Твоя енергонезалежність", яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року. Для цього споживачі повинні написати письмову заяву.

Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок. Волиняни під час акції викупили 1,89 млн куб. м та оплатили за запас газу – 11,34 млн грн . Вартість використаного газу – 5,69 млн куб. м.

 Починаючи з 20 квітня, в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

"Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу нашої компанії [email protected] заяву встановленого зразка або залишити підписану заяву в спеціальній скриньці, яка установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений за офіційному сайті "Волиньгаз збут". Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу, як отримаємо вашу письмову заяву", – зазначив директор ТОВ "Волиньгаз збут" Микола Тищук.

Читайте також: "Нафтогаз" суттєво знизив ціну на газ для населення

Перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на веб-сайті 104.ua або зателефонувати до контакт-центру за номером: (0332) 701-704.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook