Фіналістка "Голосу країни" уродженка Нововолинська Катерина Рибак в своєму інстаграмі показала відверте, символічне за її словами, фото з чоловіком та розповіла про сімейне життя.

Читайте також: Учасниця "Голосу країни-10" потрапила до сайту "Миротворець"

Нагадаємо, у травні дівчина вийшла заміж. Обранець Катерини – танцюрист, партнер Олі Полякової у проекті "Танці з зірками" Степан Місюрка, передає Буг.

Катерина розповіла у пості під фото про те, що в стосунках не завжди все просто і потрібно над ними працювати та розмовляти про все зі своїм партнером.

"Стосунки – це зажди робота. У нас не завжди все ідеально. Зараз був період в житті у кожного з нас надзвичайно складний і переворотний і це вплинуло і на особисті стосунки.

Було важко і на грані! Рятує у складних ситуаціях лише бажання зберегти наші почуття, бажання рухатись по життю разом, і, напевно, найголовніше – бажання працювати над собою і стосунками. Тому ми завжди багато говоримо. Про все: як приємне, так і не зовсім. І знаєте, це круто і це допомагає… моя порада : завжди розмовляйте з коханими.

Читайте також: "Я ревную": Тіна Кароль збентежила Дана Балана на "Голосі країни" (відео)

Ми по-різному сприймаємо багато речей, по-різному на них реагуємо і по внутрішньому відчуттю і настрою просто різні. І це важко іноді.Але в той же момент – це нереально доповнює кожного!

Фото дуже символічне для мене…А як розумієте його ви?! Що для вас ці нитки? Кожен ж точно розуміє це по-своєму! Цікаве ваше бачення", – написала дівчина.

Інші фото з Інстаграм-сторінки дівчини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook