22-го листопада в Китаї, в місті Шеньжень, розпочався міжнародний фінал конкурсу "Mrs. Globe" (Місіс Земна куля), в якому бере участь дівчина з Нововолинська, яка проживає у США. Яна Власюк отримала черговий титул Краса Європи в рамках фіналу конкурсу, який триватиме до 2-го грудня.

Читайте також: Спортсмен з Волині встановив новий рекорд України

Про це повідомляє БУГ.

Нагадаємо, у штатах Яна здобула титул Місіс Пенсильванія, друга віце-місіс США та Місіс Чорне море та отримала можливість представляти регіон країн Чорного моря на фінальному етапі "Mrs. Globe".

Конкурс "Mrs. Globe" є міжнародною презентацією краси, що проводиться щороку, участь в якому можуть взяти жінки у віці старше 25 років або які одружені, або є батьками. Це найбільший і найпрестижніший конкурс для одружених жінок у світі. Учасники конкурсу беруть участь у благодійній роботі, кошти виділяються для благодійної організації "Woman in Need" у більш ніж 70 країнах світу, які беруть участь у конкурсі.

Заснований конкурс у 1996 році, два рази перемогу отримувала учасниця від України.

Читайте також: Вперше в історії українка стала чемпіонкою світу з ММА

Про деталі самого фіналу конкурсу ще невідомо. Щодня проходять різноманітні заходи, щодня Яна у нових сукнях, серед яких і національне українське вбрання. На одному з івентів дівчина отримала черговий титул Краса Європи.

Нагадаємо, Яні 27, проживає в США майже три роки. Вона постійно займається благодійністю, любить тварин та подорожі. Щороку дівчина навідує рідних у Нововолинську. Детальніше про американське життя, чому Яна залишила Нововолинськ, який він для неї сьогодні, і звичайно про "Mrs. Globe", підготовку до фіналу та враження від конкурсу дівчина розповідала в інтерв’ю для "БУГу".

Чекаємо фінального етапу "Mrs. Globe", на якому дівчатам доведеться показати себе у конкурсі представлення, дефіле в купальниках і вечірніх сукнях.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter