Волиняни поскаржились на роботу міжміського автобуса напередодні свят. Виявилось, що транспорт перебуває у жахливому технічному стані, а водії пакують повний автобус, перетворюючи його на "консерву". Постає питання – куди дивиться Іван Мирка, який очолює профільний департамент в ОДА, і чому він не вивчив ситуацію з кількістю транспорту перед святами? Варто було б подумати над цим і запустити додаткові автобуси на маршрути перед Великоднем.

Читайте також: Водії обурюються жахливим станом волинських доріг

"Гарної пори доби! Може хто їхав рейсом Луцьк-Невір через Любешів в 16.30 з Луцька? Хочу, щоб Ви доєднались до обговорення перевезень пасажирів, бо на автост. Колки через невідому (або ж відому!, ніхто не сказав!!) причину для нас всіх переселили у вже переповнений!!! автобус. В який фізично не можна було зайти. Багажники повні, то треба все тягнути із собою!

Питання до всіх тих хто відповідальний за перевезення – чому на рейс виходять несправні автобуси??????? Дратує цей постійний "перегруз" – пакують у свята на повну. Чому я сидячи в Колках з купленим Квитком маю думати як доїхати до Любешова (бо наступні автобуси як шпроти їх ми пропускали).

Ніде правди діти, водій з дуже тяжкою душею віддав різницю. Але при цьому запропонував підняти 3/4 автобуса і людей, які там сидять... Хотілося б почути коментарі... А я приїхав в Любешів на годину пізніше! Йдуть Свята, – працюймо на благо України та народу!!!" – написав Роман Мельник у Facebook.

"Їхала цим автобусом, мені потрібно було до Шлапаня, шофер тільки в Любешові мені сказав, що автобус, який мені був потрібен відправляється на 20 хвилин пізніше з Луцька і ще попрохав, щоб я шоферу не говорила, яким я рейсом добралась з Луцька, бо він мене перехопив. А те, що я з важкими валізами, його не цікавило", – додала Наталія Ставровська.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter