Волиняни задихаються через роботу заводу народного депутата Сергія Мартиняка. Мешканці Нововолинська не можуть вийти на вулицю, навіть відкрити вікно в будинку. У повітрі постійно чути сморід. 

Читайте також: Місто на Волині виступило проти фірми нардепа, яка забруднює повітря

Неправильна утилізація решток тварин на птахокомплексі "Губин" після переробки створює небезпеку для людей, адже окрім смороду звідти можуть поширюватись і хвороби.

Аби врятуватись від смороду з заводу свого обранця Сергія Мартиняка, жителі Нововолинська збирають підписи. Люди планують надіслати звернення до Верховної Ради та створили спеціальну тимчасову екологічну комісію в міській ради для вирішення цього питання.

Комісія проінспектувала завод. Керівництво пообіцяло, що в найближчі 2 місяці проблему вирішать.

Читайте також: Депутати проінспектували підприємство волинського нардепа

Відзначимо, що раніше ще один завод Сергія Мартиняка на його окрузі у Турійську не давав людям жити. З підприємства "Агротехніка", яке виробляло комбікорм, ширився нестерпний сморід, що викликав ледь не блювотний рефлекс у мешканців селища. Тоді люди перекрили дорогу, аби привернути увагу до проблеми.

Відзначимо, що Сергій Мартиняк і ще один волинський нардеп Степан Івахів опинились у топ-20 найбагатших можновладців України за версією Forbes.

Детальніше у сюжеті ТРК Аверс

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter