У суботу, 28 липня ФК "Волинь АТО" здобув перемогу в рамках гри Всеукраїнської Ліги учасників АТО. Волиняни зустрічалися у виїздному поїдинку з ФК "Звягель АТО ЗСУ".

Читайте також: 

Волинські спортсмени завоювали 8 медалей на Чемпіонаті України в Луцьку

Про це повідомляє Волиньsport.

Початок матчу обидві команди почали з такої собі розвідки: гості не понеслися відразу вперед, а старалися намацати слабкі місця у обороні суперника, господарі ж діяли обережно, придивляючись до суперника. Перший тайм нічим особливим не запам’ятався, хоча пара моментів у гостей все ж таки була. На жаль для місцевих уболівальників, підвела реалізація.

Після перерви ігрова перевага "волинян" стала більш відчутною, вони більше контролювали м’яч та агресивніше йшли вперед. Про це свідчить, зокрема те, що за неповних 7 хвилин другого тайму, гравці "Волині" подали 5 кутових.

Читайте також: У Луцьку відбулися змагання ветеранів АТО, стадіон аплодував стоячи

Але м’яч вперто не хотів залітати до воріт господарів. Та й сама гра стала жорсткішою, почастішали зіткнення, а відповідно і порушення правил. Проте, як то кажуть,  гол назрівав. І на 54-й хвилині матчу настала кульмінація – півзахисник "Волині" Ігор Заболотний вдало зіграв на підборі та метрів з 15-ти влучно послав м’яч у ворота суперників, принісши, як з’ясувалося згодом, перемогу своїй команді.

А вже наступних вихідних, у суботу 4 серпня, ФК "Волинь АТО" прийматиме вдома ФК "Гоща АТО". 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter