У Ківерцях чоловік душив власну дружину та тягав її за волосся по квартирі, до того ж він побив свого батька – за ці злочини чоловік отримав 3 роки умовного покарання.

Читайте також: На Волині смертність перевищує над народжуваністю

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду від 5 червня, передає Інформаційне агенство "Волинські новини".

Як вдалося встановити під час судового засідання, 20 грудня 2017 року, перебуваючи у квартирі № 3 житлового будинку № 29 на вулиці Незалежності у Ківерцях, обвинувачений під час конфлікту душив свою дружину правою рукою за шию, в цей же час лівою рукою він схопив її за волосся та притиснув до дверей.

Згодом чоловік почав тягати дружну за волосся по квартирі. Після тривалої боротьби з чоловіком потерпілій вдалося вирватись від нього, однак коли потерпіла рухалася у напрямку спальні квартири, він схопив її за обидві руки та не відпускав, здушуючи при цьому кисті рук. Коли потерпіла повторно намагалась вирватись від чоловіка, він наніс їй два удари кулаком правої руки в праве плече, після чого заламав потерпілій за спину обидві руки та продовжив словесно обзивати нецензурною лайкою та погрожувати фізичною розправою. Відтак, у потерпілої виявлено тілесні ушкодження, які за ступенем тяжкості відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Читайте також: Розбита голова та закривавлене обличчя: поблизу Ковеля два водії з'ясовували стосунки

Окрім того, 7 січня 2018 року обвинувачений побив свого батька, чим завдав йому тілесні ушкодження, які відносяться до легких та середніх.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та неоспорював фактичних обставин злочину.

Тож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі, втім на підставі ст. 77 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо протягом 3 років він не вчинить нового злочину.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter