Житель міста Ковель незаконно зберігав та реалізовував спирт та цигарки без марок акцизного податку.

Читайте також: На Волині викрили схему ввезення та реалізації незаконних автозапчастин (фото)

Про це повідомляє прес-служба ДФС у Волинській області.

В рамках операції "Акциз-2019" співробітниками податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області у м. Ковель проведено ряд заходів, спрямованих на встановлення місць незаконного накопичення, зберігання та реалізації підакцизних товарів.

Як наслідок, в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду проведено огляди, в результаті яких встановлено, що місцевий житель незаконно зберігав близько 2 000 літрів рідини з характерним запахом спирту, 1 260 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, орієнтовною вартістю 550 тис. гривень. В результаті вжитих заходів податковою міліцією фальсифікат вилучено.

Читайте також: Волинянин віз контрабанду одягу через "Ягодин" (фото)

Крім того, виявлено та вилучено готівкові кошти в сумі 9 468 дол США та 22 800 гривень, які було отримано від незаконної реалізації підакцизу в роздріб жителям міста Ковеля та Ковельського району.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності та проведення відповідних експертиз.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook