22 червня слідчі волинської поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 41-річному жителю області про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Йдеться про вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Читайте також: Педофіл, який прикидався лікарем для зваблення дітей, затриманий поліцією

Учора, 21 червня, ввечері на лінію служби "102" поліції надійшло повідомлення від 46-річної жительки області про вчинення односельцем розпусних дій щодо її 5-річної доньки. Поліцейські одразу ж затримали та доставили 41-річного зловмисника до відділення поліції. Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Читайте також: Молодих волинянок намагалися вивезти у сексуальне рабство (фото)

За фактом розбещення малолітньої особи відомості слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Щодо затриманого вирішується питання про невідкладне обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook