Станом на 26 квітня штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації Рожищенського району інформує про підтвердження четвертого випадку гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 у Рожищенському районі, про це йдеться на сайті місцевої РДА.

Читайте також: Померла від коронавірусу волинянка лікувалася у Волинській обласній лікарні

Відомо, що виявлений один випадок за минулу добу у жителя села Доросині, який перебував на лікуванні у тимчасовому відділенні гематології Волинської обласної клінічної лікарні.

Наразі проводиться епідеміологічне розслідування випадку захворювання, встановлюється коло контактних осіб.

КНП "Рожищенська ЦРЛ" повідомляє, про інформацію, щодо однієї підоздри на коронавірусну інфекцію. Отримані результати аналізів ПЛР-тестування з Волинського обласного лабораторного центру МОЗ Україні – показали від'ємний результат (не виявлено).

Також хорошою новиною є те, що двоє з трьох раніше захворівших на коронавірусну інфекцію жителів району одужали.

Читайте також: В Україні на COVID-19 захворіли вже майже 1,7 тисячі медиків

Станом на 10.00 годину на Волині зафіксовано 241 випадок. Одужало 48 осіб. На жаль, шість випадків хвороби завершилось летально. За добу зареєстровано 29 нових випадків COVID-19.

За данними Міністерство охорони здоров'я України станом на 9:00 26 квітня в Україні 8617 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 209 летальних, 840 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 492 нові випадки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook