8-го березня близько 23:30 біля Палацу культури в селищі Благодатне побили хлопця бейсбольною битою. 11-го травня чоловіка, який спричинив потерпілому тілесні ушкодження взяли під варту.

Читайте також: Хлопець побив і хотів зґвалтувати свою дівчину в парку

Про це повідомляє РАДАР.

Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, раніше судимого жителя Нововолинська за подібні злочини, затримано поліцією та судом обрано запобіжний захід.

Нагадаємо, що під час “п’яної” перепалки між групою осіб та 25-річним жителем Благодатного, йому було нанесено удар бейсбольною битою. Внаслідок чого молодик отримав перелом черепа та струс головного мозку. Як інформує Пикалюк, від написання заяви та дачі показів потерпілий відмовлявся  та поліцією були проведені відповідні заходи з розкриття вчиненого злочину.

Читайте також: Гучний секс в гуртожитку спричинив жорстоку різанину у Дніпрі (фото.відео)

30-річний напалник свого часу вже був засуджений за пограбування – тоді він побив одного посадовця і забрав у нього  сумку з грішми. За це отримав  умовний термін.

Тепер йому світить від 7 до 12 років тюрми, – каже заступник начальника Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук.