У Житомирі водій маршрутки №8 нахамив учаснику АТО, десантникові Андрію Лисаку, коли той пред'явив посвідчення учасника бойових дій.

Читайте також: Маршрутник порвав посвідчення дитини-сироти, яка є призером Чемпіонату Світу

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила волонтер Юлія Толмачова.

"Маршрутники сєпари в Житомирі далі нахабніють і хамлять нашим захисникам-героям. Десантник Андрій Лисак сьогодні сів у маршрутку 8, номер авто АМ 14 08 АП, під керуванням Гармаша Володимира, і при пред'явленні посвідчення УБД почув на свою адресу купу образ і звинувачень. Виявляється, через наших хлопців, через наших захисників, героїв почалася війна, виявляється, воюють усі алкаші в нашій армії", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Ні культури, ні решти для людей": у Луцьку водій маршрутки накинувся на пасажирку

Вона зазначила, що у відповідь десантник не хамив і не грубіянив.

У коментарях учасник АТО, з яким трапився цей інцидент написав: "За 5 років вперше стався такий інцидент. Завжди ставлюся з повагою до водіїв, вітаюся. А тут у відповідь на те,що показав посвідчення чую:"Це тобі не стидно показувати мені це посвідчення?!" Я просто втратив дар мови. Як можна людині пояснити і щось довести, якщо "я туди їздив раз бачив як ви там п'єте!" Все, що бачив він це п'яних солдатів. А не бачив і не чув вибухи, не ховався від снайпера,не копав землянки...не відчував запах крові, який не вивітрюється". 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter