Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська похизувалася неординарним образом.

Читайте також: Зірку "Орла та рішки" затримали на угорському кордоні (фото)

Нову світлину Цибульська опублікувала у своєму профілі в Instagram.

На фото телезірка позує, сидячи на підлозі, у пральні. Співачка одягнута в білі шорти, сорочку і мереживний топ, який підркеслює її форми. Засвітила Оля і білі "весільні" туфлі. 

"Я випрала 1000 долларів. Якось лишила в речах гроші і згадала про їх чистоту лише вночі, коли машинка перейшла в режим сушки. Що я відчула? Стрес. Але тоді ж пообіцяла собі, що буде той момент, коли ця суму я з легкістю витрачу за день і не відчую нічого страшного. Будь-який момент можна перетворити в задоволення. Навіть прання стало приємною аромо терапією.А ти б на що витратив свою 1000$?" – написала ведуча під світлиною.

Читайте також: "Акція кожної тьолочки": Леся Нікітюк підірвала мережу новим знімком (фото)

Також в описі фото співачка прорекламувала пральний порошок "Losk", що не залишилось поза увагою частини шанувальників.  

Відтак, підписники телеведучої розділились на два табори. Одні засипали Цибулську компліментами стосовно нового образу та зовнішності загалом. Інші ж навпаки жорстко розкритикували таку "витівку" зірки.

"Таке щось! Оля,ну дуже низько", "Що за дуристика Оля???", "Коли ж ти вже перестанеш показувати з себе сексі-діву?!! Ти мати дітей!!! Вони ж це скоро побачать?!", "Да,остаточно розчарувалася В вас,відписка","Впала нище плінтуса!","Цибульська, що це таке?", – обурюються шанувальники.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook