На днях були опубліковані історії, звільнених українців з полону ДНР. Одна з таких історій шокувала найбільше. Володимир Фомичов був звільнений і вивезений з ДНР в жахливому стані. Зараз він почувається набагато краще і йде на поправку. Саме час Володимиру розповісти про своїх катів.

Читайте також: Звільненим з полону бойовиків почали виплачувати обіцяні гроші

Колишній український військовий Володимир Фомичов, який був звільнений з ворожого полону під час обміну, розповів про звірства і тортури, яким його піддавали бойовики у в'язниці. Він зізнався, що досі відчуває травматичні кризи після нескінченних побиття в колонії бойовиків, пише "Znaj. ua".

На своїй сторінці у соцмережі колишній бранець бойовиків детально розповів, яким його піддали тортурам в останній день перед обміном. Його покликали до заступнику начальника колонії, де змусили писати прохання про помилування на ім'я голови ДНР".

"Там же був абсолютно п'яний заступник начальника виправної колонії номер 27 "майор" Ляшенко. Він спочатку просто кілька разів мене вдарив, бо я, в його розумінні, ворог і кріп. Він відразу ж почав мене бити тільки тому що я на його думку я чинив йому опір. Потім в самому приміщенні оперативної частини чого тільки не було. Побиття ногами, постріли з пістолета Макарова. Ляшенко разом з курсом Веричем вирізали на моєму передпліччя герб України. Постійні удари гомілками в голову і по нирках здавалися нескінченними", – розповів Фомичов у дутких тортури, які йому довелося пережити в полоні у бойовиків.

Читайте також: Двох волинських бійців тримають у полоні бойовики "ЛНР"

Але на цьому ворожі звірства не завершилися. Після багатогодинного побиття, бойовики вставили українцю в зуби гранату і сильно вдарили, в результаті чого у Володимира вилетіла частина зуба. Описуючи приниження і тортури, українець підкреслює, що не вірив, що коли-небудь вони закінчаться.

І знаєте, що якщо ми любимо свою країну і хочемо жити в ній щасливо, ми не повинні уподібнюватися подібним Ляшенкам і Веричам. Мені соромно читати те, що хтось бажає іншим того, що я пережив. Це неможливо читати. Це ганебно", – завершив свою розповідь українець.

Це не єдина жахлива історія полонених ДНР. До коли все це буде тривати, чому страждають ні в чому не винні люди. Українці обурюються, почувши такі розповіді. Народ вимагає захистити своїх громадян і дати відсіч донецьким терористам. Такі сволоти не повинні ходити по нашій рідній землі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter